Kaspar Allik • 16. oktoober kell 13:26
Börsiuudised
Ainult tellijale

Baltika juht: unustage allahindlused ja Soome rahalaevad

Mai lõpust Baltikat juhtima asunud Flavio Perini suunab ettevõtte fookuse ühele brändile ning tugevale rahavoole.   Foto: Raul Mee/Metaadvisory

Täna Ülemiste kvartalis kolmanda kvartali tulemusi tutvustanud Baltika juht Flavio Perini oli täis enesekindlust ja omas selget visiooni. Ettevõtte ei vaja tema sõnul enam KJK fondi igasügiseseid rahalaevu ega varem kokkulepitud KredExi 4 miljoni eurost laenu.

„Unustage Baltika sügis, pole vaja Soomest rahalaeva saata,“ märkis ta tulemusi tutvustades, kust paistis aastavõrdluses välja oluline kulude kokkuhoid ning paranenud kasumlikkus. Ka kogu tänavuse aasta plaanib ettevõte tema sõnul lõpetada kasumlikult. „Selle üle ma ausalt öeldes kõige õnnelikum ei ole, sest see pole seotud meie äriga, vaid tehnilistel põhjustel“ märkis ta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum