Kaspar Allik • 15. oktoober kell 13:08
Börsiuudised
Ainult tellijale

Kellest saavad Balti börsil kolmanda kvartali üllatajad?

Kolmandas sektoris on jätkuvalt enim löögi all turismindusega seotud ettevõtted, ütles LHV vanemanalüütik Sander Danil.  Foto: Liis Treimann

Pärast koroonahõngulist teist kvartalit on investorite pilgud suunatud peagi saabuvatele kolmanda kvartali tulemustele. Swedbanki ja LHV analüütikud andsid aimu, mida on oodata ja kellel võivad kõige positiivsemad tulemused olla.

Arusaadavalt ei oota analüütikud mullusest kolmandast kvartalist Baltikumis tervikuna etemat tulemust, küll aga edenemist võrreldes teise kvartaliga, mil kõik Tallinna börsi põhinimekirjas olevad ettevõtted said kollektiivselt üle 19 miljoni euro kahjumit.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum