Äripäev • 1. august kell 6:38
Juhtkiri
Ainult tellijale

Koroona tuleb, demokraatia jäägu

Koroona tuleb, demokraatia jäägu  Foto: Äripäev

Koroonaviirusega nakatunute hulk näitab rumalate üksikjuhtumite tõttu tõusutrendi, kuid vähemuse käitumise pärast ei tohi piirangutega lajatada vastutustundlikule enamusele, hoiatab Äripäev juhtkirjas.

Hoiatavaid teist lainet ennustavaid ohumärke tuleb nii USA-st, kus suremus kasvab ning Florida oli taas sunnitud oma rannad sulgema. Samuti vajas täiendavaid piiranguid Hispaania Kataloonia piirkond, mille koroonajuhtumite arv ei jäänud märkamata ka Euroopas, kus Suurbritannia oli sunnitud vaid tundidega riigist saabuvatele turistidele karantiininõude kehtestama. Eestisse ei saa karantiinivabalt reisida enam Belgiat, Islandit ja Hispaaniat külastanud turistid ning ka Läti oli sunnitud teatud piirkondades piiranguid karmistama.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum