Aivar Hundimägi • 8. aprill 2019 kell 11:03

Analüütikud: pensioniremont on teise samba lõhkumine

Nädalavahetusel avaldatud koalitsioonilepet hindasid SEB analüütik Mihkel Nestor (pildil) ja Eesti Panga analüütik Kaspar Oja.  Foto: Andras Kralla

Kolmikliidu koalitsioonileppes lubatud kohustusliku kogumispensioni muudatus kätkeb endas riske ning tähendab sisuliselt teise pensionisamba kaotamist, ütlesid saates "Kuum tool" Eesti Panga analüütik Kaspar Oja ning SEB analüütik Mihkel Nestor.

Lisaks nädalavahetusel avalikustatud koalitsioonileppele räägiti saates väliskaubandusministri vajadusest, idufirmade tähtsusest, võõrtööjõule karmimate piirangute seadmise mõjust, eelmisel nädalal avalikustatud rahandusministeeriumi kevadisest majandusprognoosist ning Eesti ja Venemaa majandussuhetest. Saadet juhtis Aivar Hundimägi.

Kuula saadet "Kuum tool" Äripäeva raadio podcast'ide keskkonnast.

Hetkel kuum