Äripäev • 18. detsember 2019 kell 11:27

Erik Orgu arenes miinimumpalgaga kokast kasumis ettevõtjaks

Erik Orgu.  Foto: Karli Saul / Scanpix

Seekordses Äripäeva raadio saates "Ideest kasumini" on külas Eesti tuntumaid toitumisnõustajaid Erik Orgu, kes on viimased 10 aastat tegutsenud ka ettevõtjana.

Saates tuleb juttu sellest, kuidas sai miinimumpalgaga kokast 200 000eurose kasumiga ettevõtja, mida on ta sellel teekonnal õppinud ja millised on tema järgmised ideed.

Samuti tuleb juttu sellest, kuidas teha enda nimest bränd, kuidas erineda turul teistest ja loomulikult räägime ka ettevõtmisega kaasnevatest õnnelikest ning keerukamatest hetkedest läbi Erik Orgu silmade.

Saatejuht on Claudia Robin Andros.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum