Eliisa Matsalu • 21. aprill kell 16:00
Saated
Ainult tellijale

Lahkuv minister Karu: valitsuses on pinged

Väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Kaimar Karu ei paindunud mitmes EKRE valijatele olulises küsimuses partei valitud suunda ja jääb nüüd seepärast ametist ilma. Enda sõnul ta otsust tagasi kutsuda lõpuni ei mõista.  Foto: Andras Kralla

Väljapoole töökana paistvas Eesti valitsuses on ka pingeid, selgitas ootamatult ametist tagasi kutsutud IT- ja ettevõtlusminister Kaimar Karu intervjuus Äripäeva raadiole.

Lisaks rääkis ta, kas ekspertidel on poliitikas kohta, mida soovitab poliitilise kogemuseta inimesele poliitilist ametikohta vastu võttes ning kui hästi on Jüri Ratas valitsuse juhtimise ja koos hoidmisega hakkama saanud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum