Soome turisti üllatab Eestis käies siinne toidukultuur, ütles Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse turismiarenduskeskuse direktor Liina Maria Lepik.

- Liina Maria Lepik.
- Foto: Andras Kralla
Lepik rääkis Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis, et Eestisse tulevad soomlased enamasti muudel eesmärkidel, kuid hiljem tuuakse põhilise positiivse argumendina välja, et Eestis sai hästi süüa. Nüüd kutsub EAS soomlasi juba teadlikult Eestisse siinse toidu pärast, märkis Lepik.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Hõbe on tänavu hinnatõusult kullale alla jäänud, sest investorid otsivad kullas geopoliitiliste pingete, kaubandussõja ja majanduslanguse riskide vastu kaitset. Samas püsib hõbeda tööstuslik nõudlus tugev ja tänavu on oodata turul suurt puudujääki, mis toetab hinda ka edaspidi.