Eliisa Matsalu • 20. september 2020 kell 4:00
Saated
Ainult tellijale

Väikeinvestori lugu: untsu läinud plaan tõi lõpuks 700% kasvu

Väikeinvestorid (vasakult) Mari Muldmaa, Kristiina Lepik ja Terje Matsalu rääkisid Äripäeva raadios, kuidas nad investeerimispisikusse nakatusid. Foto: Äripäev  

Kolm noort neuroloogist väikeinvestorit jagasid Äripäeva raadios oma kogemusi, kuidas nad investeerimise juurde jõudsid ja kuidas neil läheb. Juttu tuli ka enim emotsioone pakkunud investeerimisotsustest, näiteks ühe väikeinvestori algselt untsu läinud investeering lõppes hoopis uskumatu tootlusega.

„Tegin seda, mida ei soovitata teha, ehk spekuleerisin ja proovisin päevakauplemist,” rääkis väikeinvestor Terje Matsalu. Ta valis välja ühe aktsia, millega lootis päevakauplemisega teenida umbes 50 dollarit. „Nii pea, kui aktsia ostsin, hakkas see täiega langema. Lõpuks istusin mitu kuud sellega suures miinuses ja kahetsesin kohutavalt,“ rääkis ta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum