Mai Kroonmäe • 25. veebruar kell 9:00

Online-kasiinode tarkvaraarendaja: pidevalt otsime inimesi juurde

Derivco Estonia juhatuse liikmete Indrek Juhani ja Julia Saburova sõnul on mängu puhul ilus pilt küll tore, aga sisu peab olema hea.  Foto: Erakogu

Online-kasiinodele tarkvaraarenduste loomisest räägivad saates ettevõtte Derivco Estonia juhatuse liikmed Julia Saburova ja Indrek Juhani. Kuuleme, miks on valdkonnas kadunud kauboistiilis äri, millist rolli omavad äris operaatorid ja mis online-mängude maailmas hetkel kasutajaid kõnetab.

Lisaks tuleb juttu, milliseid töötajaid online-kasiinodele tarkvaraarendusi loov ettevõte vajab ning kuidas on lood sektoris tööjõu leidmisega. Saatekülalised jagavad ka ettevõtte kogemust seoses väljakutsetega pandeemia ajal.

Saadet juhib Mai Kroonmäe.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum