• Jaga lugu:

  Nordnet nõustab ettevõtteid külmaahela efektiivsemaks muutmiseks

  Nordneti juht Madis Laansalu.Foto: Erakogu

  Nordnet on eritemperatuursele logistikale spetsialiseerunud ettevõte, mille kliendid on nii suured rahvusvahelised kui ka kohalikud toidutööstused, samuti erinevate eksklusiivsete lihade või jäätiste maaletoojad, aga ka muid toidutoodete vahendamisega tegelevad ettevõtted.

  Peamiselt leitakse Nordnet üles, kui ettevõte tahab keskenduda oma põhitegevustele, mis valdavalt on tootmine ja/või müük ning üldjuhul ei ole logistika. Samas on logistika siiski kogu väärtusahela mõistes kriitilise tähtsusega.
  Äripäeva raadio sisuturundussaates räägimegi sellest, kuidas Nordnet ettevõtteid aidata saab ja kuidas on ettevõte 17 aastaga Eesti turul oma valdkonna liidriks kasvanud. Juttu tuleb ka uudsest konsultatsiooniteenusest, mida Nordnet oma hakkab partneritele pakkuma.
  Saates on külas Nordneti juhataja Madis Laansalu, müügijuht Kaur Elviste ja logistikajuht Andri Jõema.
  Saatejuht on Hando Sinisalu.
  Kuula saadet siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Töötajaid otsivad Taani firmad vaevlevad rämpsavalduse laviini all
Iga viies Taani ettevõte saab töökuulutuse peale avaldusi kandidaatidelt, kes tegelikult ei tahagi firmasse tööle pääseda. See on ettevõtjad välja vihastanud, kirjutab kohalik majandusleht Borsen.
Iga viies Taani ettevõte saab töökuulutuse peale avaldusi kandidaatidelt, kes tegelikult ei tahagi firmasse tööle pääseda. See on ettevõtjad välja vihastanud, kirjutab kohalik majandusleht Borsen.