• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pakenditootja loodab Läti tellijatele

  «Toodame lätlastele alkoholikaste ja muid pakendeid aina rohkem,» lausus Käärik. «Sealne tööstus areneb tõusvas joones ja makstakse hästi,» kinnitas ta. «Kõige halvemad äripartnerid on Soome firmad, nad ei pea üldse maksetähtaegadest kinni,» tunnistas Käärik samas.
  AS Cista annab tööd poolesajale inimesele ja laiendab tootmist pidevalt.
  Viimase aastaga on firma ostnud kaks trükimasinat, paigaldanud firmasisese arvutivõrgu ja soetanud 2 mln krooni maksnud fleksotrükimasina. «Mullune käive oli meil ligi 15 miljonit krooni,» ütles Käärik.
  Ihamarus valmistatakse mitmes suuruses paberkotte ja pakendeid toiduaine-, mööbli-, jalatsi-, auto- ja metallitööstuse jaoks.
  Lõviosa toodangust valmistab pakenditehas lainepapist. Kuna Tallinna paberivabrik enam ei tööta, tuleb tooraine sisse vedada põhiliselt Saksamaalt. Nädalas kulub Ihamarus 60 000 m² lainepappi. Vanapaberist on püüdnud seda valmistada teine Ihamaru firma AS Palom.
  Nelja eraisiku viis aastat tagasi loodud Cista aktsiakapital on 810 000 kr.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Kallas lubas kaaluda ettevõtete võrgutasude vähendamist ja hinnalae seadmist
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.