Viktoria Ladõnskaja-Kubits: labasust ei saa tunnistada normiks
Parlamendi saalis mõnitatakse siis, kui teised on vait, istuvad vaikimisi nõustudes või, veelgi enam, itsitavad saalis, kirjutab riigikogu Isamaa fraktsiooni liige Viktoria Ladõnskaja-Kubits ajendatuna Äripäeva juhtkirjast.
Parlamendi saalis mõnitatakse siis, kui teised on vait, istuvad vaikimisi nõustudes või, veelgi enam, itsitavad saalis, kirjutab riigikogu Isamaa fraktsiooni liige Viktoria Ladõnskaja-Kubits ajendatuna Äripäeva juhtkirjast.
GameStop müüs enam kui miljardi eest uusi aktsiaid
Videomängude jaemüüja GameStop teatas teisipäeval, et kogus aktsiate pakkumise käigus enam kui miljard dollarit. Eelkõige võimaldas meemiaktsiaks tituleeritud ettevõttel niivõrd palju raha koguda aktsia viimase poole aasta kiire tõus, vahendab Reuters.
Videomängude jaemüüja GameStop teatas teisipäeval, et kogus aktsiate pakkumise käigus enam kui miljard dollarit. Eelkõige võimaldas meemiaktsiaks tituleeritud ettevõttel niivõrd palju raha koguda aktsia viimase poole aasta kiire tõus, vahendab Reuters.
Idusektori arvamusliidrid: vanade ärimudelite aeg on jäädavalt läbi
foundME idusektori arvamusliidrite küsitlusele vastajad prognoosivad, et sügis toob pankrotilaine asemel ettevõtlusesse uued tuuled ja tehnoloogiasektoris liiguvad asjad täiskäigul edasi – tarkade lahenduste kasutuselevõtt on saanud suure kiirenduse.
foundME idusektori arvamusliidrite küsitlusele vastajad prognoosivad, et sügis toob pankrotilaine asemel ettevõtlusesse uued tuuled ja tehnoloogiasektoris liiguvad asjad täiskäigul edasi – tarkade lahenduste kasutuselevõtt on saanud suure kiirenduse.