• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Interjööris saab kasutada sümboolikat

  Bürooruumide kujundamisel on edukalt võimalik kasutada firmasümboolikat ja nii kujundada firma imagot. Sagedamini levinud võimalused:
  - kasutada büroo kujundamisel firma värve. Kui põhivärv on näiteks roheline, siis ei tähenda, et kogu firma peaks olema roheline, kuid bürood võiksid firma värvid läbida. Logo värvi võivad olla põrandad, seinad, mööbel, vaheseinte raamid, kardinad jne. Halli kontorimööblit ilmestavad logo värvi kapiuksed või lauaovaal;
  - firma stiilist peaks lähtuma siltide ja viitade valikul. Levinud materjal on PVC-alusel kasutatav kleebiskile, mida on võimalik valida kümnete toonide seast. Sobivat tooni ja shrifti valides saab kujundada firma näole vastava visuaalse infosüsteemi. Sama kehtib ka metallsiltide ja valsustatud viitade puhul. Hästi kujundatud viidad lisavad ühtlasi atraktiivsust koridoride igavale ilmele;
  - kui logo kuju võimaldab, võib seda kasutada näiteks laua või mõne muu mööblieseme valmistamisel, kasutada kujunduselemendina;
  - logokujulised võivad olla valgustid;
  - logo võib graveerida lauaplaati;
  - firmamärki on võimalik kasutada põrandadisainis, eriti hea on see vinüül- või linoleumkatte puhul;
  - efektvalguse abil võib logo projitseerida põrandale või seinale;
  - firmavärve ja sümboolikat tasub silmas pidada lauagarnituuri, mappide, kaustade jms muretsemisel;
  - firmasümboolikat annab valada kunstilisse vormi ning taieste loomisel ära kasutada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: Tartu Kivisild ei ole muumia
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Keskpanga kohtumine pani turud langema
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Jaan Kalmus: 35 aastat kroonikuna kaamera taga
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Aasta ettevõtte Chemi-Pharmi finantsjuhi vaade kriisiga kohanemisele: Directo äritarkvara sai asendamatuks
Sügisel 2021 Eesti aasta ettevõtteks kuulutatud keemiatööstusettevõte Chemi-Pharm on hiljuti seisnud vastamisi mitmete keeruliste olukordadega, mis on aga ettevõtet kokkuvõttes hoopis tugevamaks muutnud. Koroonakriisis kasvas nõudlus desinfitseerimisvahendite järele, kuid samamoodi tegi järsu hüppe ka rahvusvaheline konkurents pakendite ja tooraine turul, viies üles toorme hinnad. Chemi-Pharmi finantsjuht Merle Vacker jagab oma vaadet kriisis esile kerkinud väljakutsetele.
Sügisel 2021 Eesti aasta ettevõtteks kuulutatud keemiatööstusettevõte Chemi-Pharm on hiljuti seisnud vastamisi mitmete keeruliste olukordadega, mis on aga ettevõtet kokkuvõttes hoopis tugevamaks muutnud. Koroonakriisis kasvas nõudlus desinfitseerimisvahendite järele, kuid samamoodi tegi järsu hüppe ka rahvusvaheline konkurents pakendite ja tooraine turul, viies üles toorme hinnad. Chemi-Pharmi finantsjuht Merle Vacker jagab oma vaadet kriisis esile kerkinud väljakutsetele.