• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Toyota purustas Honda rekordi

  Pärast märtsi ja aprilli hiilgetulemusi, mil löödi kõik automüügirekordid, võis oodata mõningast turu rahunemist. Tegelikkuses seda ei juhtunud, sõiduautosid müüdi isegi pisut enam, tarbesõidukite müügi tagasimineku tõttu jäid absoluutarvud napilt väiksemaks.
  Ehkki mitmed automüüjad kurdavad, et autode tarnimine valmistab raskusi ja mõned kliendid peavad oma autot kuid ootama, ei kajastu see müügiarvudes. Veho Eesti eelmise kuu rekord -- 126 Hondat -- püsis vaid kuu, sest mais müüdi uusi Toyotasid tervelt 168 (sellest 100 Amserv Auto). Toyota ja Honda olid taas teistest üle, järgnesid üle pika aja korraliku tulemuse saanud Opel ja Mazda. Diileritest oli Amserv Auto ees edukaim Veho Eesti (131 autot).
  Kaks firmat võib tabelist maha tõmmata. Tartus likvideeritakse Forde müünud Satwot, Tallinnas tõmbab otsi kokku Lada Keskus.
  5 kuu tulemuste põhjal on oma mulluse läbimüügi löönud Mazda, Volkswagen, Saab ja Jeep.
  Mõningaid segadusi põhjustab sõiduautode liigitamine klasside kaupa, seda eriti üleminekul keskautodelt suurtele keskautodele. Võimaluse piiris on hetkel üleminekukriteeriumiks auto kogupikkus 4700 mm, kuid gruppide tasakaalu huvides ei ole välistatud, et see piir tuleks viia 4600 mm-ni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.