15. juuni 1997 kell 22:00

Leimann pole Olümpia palgal

Samal päeval, kui Äripäevas (nr 111) ilmus artikkel Tallinna kesklinna luksushotelli ehitada kavatsevast sir David Roche'ist, helistas toimetusse majandusminister Jaak Leimann. Ta ütles, et nüüd on küll kuri karjas, sest tema sõnu on mõistetud nii, et ta on hotelliprojekti vastu, sest samal ajal käib Olümpia hotelli erastamine ja ta ei taha näha konkureerivat hotelli sinna kõrvale kerkimas. Leimann pole selle vastu, et Olümpia lähedusse ehitataks teine hotell. Ta ei näe aga mõtet rajada Olümpia kõrvale teist riikliku osalusega hotellikompleksi. Seetõttu pooldab Leimann enne hotelliprojekti käivitamist kogu Sakala kompleksi erastamist koos maaga.

Sellel nädalal tulevad Eestisse Saudi Araabia investorite esindajad, et tõestada majandusministrile hotelli rahastamise ehtsust ja maaküsimuse kiire lahendamise vajadust. Saab näha, kas Leimann, kes juhib ka erastamisagentuuri nõukogu, aitab Sakala keskuse erastamist kiirendada.

Hetkel kuum