• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Krediidipanga kasum kasvas 2,8 korda

  Krediidipanga president Rein Otsason seletas bilansimahu kasvu sellega, et panga klientuur on laienenud nende arvel, kes peavad vajalikuks jätkata tööd keskmise, mitte suure pangaga.
  Otsasoni sõnul oli kasumi kasv tingitud intressitulu, finantsinvesteerimise tulu ja finantstehingute tulu kasvust. Ta lisas, et Krediidipanga tulud on kasvanud kiiresti, aga kulud aeglaselt -- ainult 50 protsendi võrra.
  Krediidipanga peamine probleem Otsasoni sõnul on, et pank pole saanud osa riigieelarvest ja peab seepärast saama vahendeid oma klientuurilt. See tähendab, et pank peab väga täpselt ja hästi kõik oma kohustused täitma ja olema klientuurile atraktiivne, ütles ta.
  Otsason ütles, et pangal on kavas avada filiaale Maardus ja Viljandis ning harukontor Mustamäe teel. Maardu filiaal on plaanis avada juuli lõpus või augusti algul, Viljandi filiaal hakkab tööle umbes kahe kuu pärast.
  Krediidipanga finantsturu osakonna juhataja Meelis Kuusberg ütles, et juunis sai pank Tallina väärtpaberibörsi liikme staatuse. Otsasoni sõnul lähevad Krediidipanga aktsiad teisel poolaastal vabale turule.
  Krediidipank alustas tegevust 14. aprillil 1992. aastal. 1992. aasta lõpus oli Krediidipanga bilansimaht 32,6 mln krooni ja brutokasum 3,4 mln krooni.
  Krediidipanga selle aasta lõpu kasumiks prognoosis Otsason 20 miljonit krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
SAF Tehnika maksab kolm korda suuremat dividendi
Riia börsil noteeritud Läti elektroonikafirma SAF Tehnika otsustas maksta dividende 2020./2021. majandusaasta eest 0,67 eurot aktsia kohta.
Riia börsil noteeritud Läti elektroonikafirma SAF Tehnika otsustas maksta dividende 2020./2021. majandusaasta eest 0,67 eurot aktsia kohta.
Eesti aasta auto valimisel ruulisid “elektrikad”
Eile õhtul selgus tiitli Eesti Aasta Auto 2022 kandja, milleks on täiselektriline Hyundai Ioniq 5.
Eile õhtul selgus tiitli Eesti Aasta Auto 2022 kandja, milleks on täiselektriline Hyundai Ioniq 5.
Trükitööstuse TOPi võitja: tooraine hind tõuseb iga kuu, kasvav tööhulk siiski rõõmustab
Eesti juhtiv etiketitootja Data Print OÜ ei kurda eelmise ega tänavuse aasta mahtude kasvu üle, kuid ettevõtte tegevjuht Triin Anette Kaasik nentis, et selle aasta märksõnad trüki­tööstuses on kahtlemata toorainega seonduv: korduvad hinnatõusud ning jätkuv defitsiit.
Eesti juhtiv etiketitootja Data Print OÜ ei kurda eelmise ega tänavuse aasta mahtude kasvu üle, kuid ettevõtte tegevjuht Triin Anette Kaasik nentis, et selle aasta märksõnad trüki­tööstuses on kahtlemata toorainega seonduv: korduvad hinnatõusud ning jätkuv defitsiit.