• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Wris andis oma Saaremaa büroo ära

  Oli valida, kas panna büroo kinni või otsida mõni muu lahendus, rääkis Wrisi tegevdirektor Erki Urva. «Leidsime, et parem on, kui nimi säilib ja keegi teine hakkab bürooga opereerima,» lausus Urva. Tema sõnul ei tasunud Wrisi büroo ülalpidamine Kuressaares end enam ära. «Reisibüroosid on Kuressaares küllalt palju, turg on aga väike,» sõnas Urva. «Ei olnud mõtet sinna raha sisse toppida, et tegevust edasi arendada.»
  AS Arensburgi Reisid on Wrisi agentfirma.
  Arensburgi Reiside juhatuse esimees Margus Mölder ütles, et ühismajandamisega püütakse kokku hoida reisibüroo kulutusi. Tema sõnul jätkavad Wris ja Arensburgi Reisid ühist toodete reklaamimist. Arensburgi Reisides töötab praegu kuus inimest, Wrisi poolt lisandub veel üks.
  «Saarlaste häda on selles, et nad kipuvad ostma teenuseid mandrilt, sest inimesed ei taha näidata, kellega koos nad reisima lähevad,» sõnas Mölder. «Samuti ei taheta naabrimehele näidata, kui palju kellelgi raha on,» põhjendas ta Saaremaal asuvate reisibüroode kliendinappust.
  «Oleme selle-eest endale hankinud hulgaliselt mandrikliente,» märkis Mölder. Saaremaal on praegu 5--6 reisibürood, neist suurim on Balti Reiside AS (Baltic Tours). Arensburgi Reisid tegeleb nii reisipakettide ja lennukipiletite müügi kui välisturistide teenindamisega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Krüptopüramiidi looja pandi USAs 7,5 aastaks vangi
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.