3. september 1997 kell 22:00

Kunst on arvestatav müügiartikkel

Hiliskevadise ja varasuvise kunstmüügi esirinnas on galeriid Vaal ja Passage. Kummaski galeriis ligi sada kunstiteost enam kui kahekümnelt autorilt kolme kuu jooksul näitab, et kunstist on saanud arvestatav müügiartikkel. Vaalas müüdud taieste autoreid vaadates jääb silma kvaliteet: seitse Valeri Vinogradovi maali või 16 Avo Keerendi graafilist lehte annab põhjust rahuloluks.

La Galerie Passage'i juhataja Piia Saarna sõnul kajastub nende müügistatistikas kevadel autorite rohkus. Paljude autorite esindatus on põhjendatav kevade algust tähistanud näitusega «Kevadkollektsioon». Galerii klientide statistika näitab, et eraklientide hulgas on oluliselt tõusnud välismaalastest kunstihuviliste osakaal. Tulevikus planeerib Passage hakata eestlastele tutvustama välismaa kunstnikke.

Hetkel kuum