• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  President mõtleb tavatelevaatajale

  Presidendi vastuvõtt Estonia teatris, spiikeri kokkukutsutud riigikogu oma pidu (intellektuaalne), maakondade pidulikud üritused koos prominentidega või ilma prominentideta -- järelejäänud kolm kuud lisavad siia loetellu tõenäoliselt veel hulgaliselt huvipakkuvaid ettepanekuid, kuidas peaks järgmise aasta 24. veebruaril või enam-vähem sel ajal Eesti Vabariigi 80. aastapäeva tähistama.
  Eks ole presidendi vastuvõttu eelnevatelgi aastatel peoks katku ajal kutsutud, kuid ärajäämise asemel on sellest alati üks aasta meediasündmusi saanud.
  Presidendi kantselei avalduste kohaselt ei jäta Lennart Meri ka eeloleval korral tavalisi televaatajaid maiuspalast ilma.
  Seega -- rääkigu välisminister või tema mõttekaaslased mida tahes, Eesti koorekiht kõnnib, kummardab ja surub presidendi kätt meie kodustes pildikastides ka 1998. aasta 24. veebruaril.
  Reklaamivabalt veel pealekauba.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.