Laansoo plaanib miljardiprojekti

20. jaanuar 1998, 00:00

Projekti finantseerib põhiliselt Laansoo Investeeringute Grupp. Enn Laansoo märkis, et seda projekti rahastavad ka teised kodu- ja välismaised firmad, kuid nende nimesid ta ei soovinud veel avalikustada.

«Keskus valmib vastavalt turu vajadustele,» lausus Enn Laansoo. Tulevane keskus ehitatakse 8 hektari suurusele maa-alale. Keskuse ehitamisel lammutatakse Eesti Kütuse peahooned, seetõttu peab Laansoo Grupp välja ehitama ka uued tööruumid Eesti Kütusele.

«Tegemist on tegelikult puhta kinnisvaraäriga,» sõnas Laansoo. Praegu käivad juba läbirääkimised osa hoonete müümise üle, kuid võimalike ostjate nimesid Laansoo ei soovinud nimetada. «Ehitamegi selle järgi, kuidas ostetakse,» ütles Laansoo. Tema sõnul püütakse valmis saada alguses äripinnad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing