• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vanatooliturg on elavnemas

  Kui eelmise aasta suvel ning sügisel hõikasid toolimüüjad klienditoolide müügimahuks 900 ja enamgi, siis nüüd on sellest järele jäänud ümmarguselt kolmandik.
  Klientide arvu prognoosid on seoses majanduskriisiga muutunud tagasihoidlikumateks ja siin-seal võib lugeda kuulutusi, kus pakutakse müüa kasutatud büroomööblit. Ja kõik pakkujad pole tõenäoliselt need, kes lihtsalt mööblit välja vahetavad. Tavalisem põhjus on kas firmade ühinemine või pankrot.
  Nii võibki ennustada, et Eestis elavneb peale eliitmööbli ja tavalise mööbli turu veel ka kasutatud büroomööbli turg.
  Iseenesest on vanakraamiturul nii häid kui halbu külgi. Kasutatud mööbli saab kätte madalama hinnaga. Kõige nõrgemad toolid, mis kuuga katki lähevad, on juba välja selekteerunud, kuigi müüjal on võimalus mõni viga ajutiselt peita. Iseasi, kas selline töö end ka ära tasub. Samas näeb kasutatud mööbel kehvem välja kui uus ning valikki on kesisem.
  Tõenäoliselt võtab vanatooliturg müüginumbreid pisemaks just tabeli esimestelt -- odavatelt toolidelt. Muidugi ei tasu vanatoolituru osa üle tähtsustada, sest büroopinnad on suures osas möbleeritud ja uute juurdetegemise vajadus muutub järjest küsitavamaks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Norra tegi otsa lahti - intressimäärad hakkavad tõusma
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.