Tammistu lahkus Telekomi nõukogust

Peeter Tammistu ütles eile, et ta andis rahandusministrile oma lahkumispalve juba 1. veebruaril, kuid vastuse lahkumisavaldusele sai alles 31. märtsil pärast ministriga vestlemist. «Ilmselt minust ilmunud ajaleheartikkel kiirendas ministri otsust,» ütles Tammistu. Äripäev kirjutas vastuolust Tammistu ametikoha ja tema Telekomi nõukogusse kuulumise vahel 30. märtsil.

«Nüüd on rohkem aega konkurentsiameti probleemidega tegelda, kuigi ma ei arva, et Telekomi nõukogus istumise ajal konkurentsiametis midagi tegemata jäi,» ütles Tammistu.

Tammistu oli Telekomi nõukogu liige 1995. aasta algusest, kuid Telekomi nõukogu viimases nõukogus oli ta ajutine liige.

Tammistu on varem öelnud, et püüdis Telekomi nõukogus olles ära hoida asju, mis piiravad turgu, kuid Eesti Telefoni hinnapoliitika pole konkurentsiameti valdkonda kuuluv. «Valitsus on Eesti Telefoni tariifipoliitika heaks kiitnud,» ütles Tammistu.

Autor: ÄP

Hetkel kuum