Kaido Einama • 25. mai 1999 kell 22:00

Celeroniga arvuti endiselt nõutavaim

Vaatamata järjekordsetele kiirematele protsessoritele, mis uutesse arvutitesse ilmusid, on endiselt nõutavaim kaup Celeron 333ga varustatud arvuti. Ta on hinnalt soodne, kõik pakuvad teda ja rohkema jaoks kontoris või kodus mittefanaatikul vajadust ei tekigi.

Mais saabus müügile ka uus kiireim Pentium III 550MHz protsessor, mis aga on mõeldud pigem professionaalidele: disaineritele ja graafikutele. Välismaistest arvutitest pakub Compaq endiselt 400MHz Celeroni kui kõige aeglasemat varianti, IBMi Celeron 333ga arvuti aga saab kätte suurema kõvakettaga kui hinnaindeksis.

Arvutikuulutustes torkab silma ka pisut kallima Celeron 366ga arvutite pakkumiste suurenev hulk, kuid arvutimüüjad tõdevad endiselt, et asi, mille suhtes ostjad kõige rohkem huvi ilmutavad, on hind. Võrreldes eelmise kuuga on arvutihinnaindeksi keskmise kodumaise arvuti hind jäänud enam-vähem samaks, välismaised arvutid on õige pisut odavnenud.

Hetkel kuum