Viktoria Korpan • 22. veebruar 2000 kell 11:03

Eesti Telefonil on uus interneti püsiühendiühendus Atlas ADSL

AS Eesti Telefon toob märtsis turule uue Atlase andmeside toote, interneti püsiühenduse paketi Atlas ADSL.

ADSLi interneti püsiühendiühenduse kiirus on kuni kaheksa megabitti sekundis kasutaja suunas ja kuni ühe megabitti sekundis võrgu suunas. Võrreldes traditsiooniliste püsiühendustega on ADSL tehnoloogiaga saavutatavad andmeedastuskiirused kuni 100 korda suuremad kui tavaliste püsiühenduste puhul. ADSL võimaldab vaadata videot, pidada videokonverentsi, mängida arvutimänge, kopeerida faile ja rääkida tavalise lauatelefoniga üheaegselt.

Praegu pakub ADSLi Eestis ainult AS Uninet Andmeside hinnaga 1999?9000 krooni liitumise eest ja kuutasu 1999?9000 krooni 1?15 arvuti ühendamise eest. Praegu on Uninetil 40 ADSLi interneti püsiühenduse klienti.

Hetkel kuum