• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Äripäeva Kirjastuse kasum kasvas 3,1 korda

  Äripäeva Kirjastuse oktoobrikuu puhaskasum oli 10,3 mln kroonise müügikäibe juures 2,45 miljoni krooni, mis on läbi Äripäeva Kirjastuse üheteistaastase ajaloo kõige parem tulemus, seda nii käibe kui kasumi osas.

  Kümne kuu kokkuvõttes on mitut majandusväljaannet kirjastava Äripäeva Kirjastuse kasum 7,37 mln krooni ja müügikäive 72,3 mln krooni.
  Eelmise aasta sama perioodiga võrreldes on Kirjastus kasvatanud käivet 19,3% ja kasumit 3,1 korda. Käesoleva aasta käiberentaablus on 10 kuu kokkuvõttes 10,2%
  Möödunud aasta samal kuul oli Äripäeva Kirjastuse kasum 164 280 krooni ja käive 8,03 mln krooni. 1999. aasta kümne kuu vastavad numbrid olid 2,34 mln kr kasumit ja 60,6 mln kr käivet.
  Kui mõned aastad tagasi põhines Äripäeva Kirjastuse tegevus peamiselt eestikeelse majanduslehe Äripäev väljaandmises, siis viimaste aastatega on lisandunud mitu uut toodet ? Venekeelne majandusleht Delovõje Vedomosti, majandusajakiri Tulu, Äripäeva Käsiraamatud ja kõige uuema tootena ÄP Seminarid. Oktoobris olid kõik mainitud tooted kasumis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.