Tallinna riiulifirma võib jääda Kohtla-Järve bussifirmast ilma

Inno Tähismaa 08. jaanuar 2001, 15:05

Tallinnas riiulifirmadega samal erakorteri aadressil registreeritud Merimee kaubanduse OÜ võitis kolmandiku Järve ATP aktsiate enampakkumise, kuid eelisostuõigusega Kris Kütus võib aktsiad omale saada, kirjutab Põhjarannik.

Pakkumise võitnud firmat esindanud Margo Tomingas keeldus täpsustamast, millega tema ettevõte tegeleb ning mis eesmärgiga nende firma miljon krooni Järve ATPsse paigutas. ?Me ei osta osalust endale, vaid ühele busside tellimisega tegelevale firmale,? jäi Tomingas napisõnaliseks. Ka keeldus ta nimetamast bussifirma nime.

Tänavu suvel end Järve ATPsse väikeaktsionäriks ostnud AS Kris Kütus nõukogu esimees Olev Mae ütles, et tegelikult saab aktsiad omale tema firma, kuna vastavalt põhikirjale on aktsionäridel aktsiate eelisostuõigus.

Kohtla-Järve linnavalitsus otsustab lõplikult homme, kellele kolmandik Järve ATP aktsiaid müüa.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing