Suusad saab autost välja tõsta

ÄP 16. veebruar 2001, 00:00

Nädalavahetusel perega kaugemale suusatama sõites on aga sageli probleemiks suusavarustuse autosse mahutamine. Kui ikka nelja inimese varustus autosse toppida, siis tekib küsimus, kuhu veel neli inimest ise mahuvad.

Seetõttu on igati omal kohal katuseboks, mis, tõsi küll, pole just odav lõbu. Kui reeglina on boksid suured ja rasked ning avanevad kas vasakult või paremalt, siis uus katuseboks Lillehammer kaalub vaid 20 kg ning avaneb tagant. See võimaldab pagasit paigaldada nii auto külgedelt kui ka tagant, viimane on eriti mugav näiteks autosid tihedalt täis parkimisplatsil.

Lillehammer mahutab 420 l, ta on valmistatud UV-kiirtele vastupidavast ABS plastikust, varustatud gaasiamortide, 2 punkti kesklukustuse ja koormakinnitusrihmadega. Maksimaalne lubatud pagasi kaal on 50 kg, kuid siin tuleb silmas pidada, et maksimaalselt lubatud kogukaalu katusele ei tohi ületada (sisaldab boksi, talade, kinnituste, ja koorma kaalu).

Katuseboksi paigaldamist hõlbustab spetsiaalne kiirkinnitussüsteem, katuseboksi hind on jaemüügis 7090 krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing