TV3-l ambitsioon turuosa reklaamiturul suurendada

20. märts 2001, 16:18

Kui televisioonikanalid on seniajani sörkinud reklaamiturul ajalehtede sabas, siis reklaamituru kasvu prognoosides on ASi TV3 tegevjuhi Mart Luige sõnul TV3-l ambitsiooni kasvatada oma turuosa reklaamiturul tervikuna.

Teleturul toimuvad selle ja järgmise aasta jooksul muutused, ütles Luik Äripäeva Turunduse TOPi esitlusel.

'Neli eestikeelset telekanalit miljonile vaatajale on absurd,' ütles Luik, kes avaldas kahtlust, et ka kolm telekanalit suudaksid end Eesti turul ära elatada. 'Siiamaani on omanikud selle pimesi või meeltesegaduses kinni maksnud,' sõnas Luik.

'Ei ole olnud hullemat aastat, kui 1999. 2000 oli innustav aasta ? stabiliseerumine ja uue tõusu algus,' ütles optimistlik Luik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing