Starman Internet pakub kiiret püsiühendust senisest kaks korda odavamalt

07. august 2001, 12:13

Kaabeltelevisioonifirma Starman tütarettevõte Starman Internet langetas erinevate interneti püsiühenduse pakettide hinda äriklientidele keskmiselt kaks korda, teatas ettevõtte juhataja Raivo Hein.

Muudatused Starman Interneti hinnakirjas puudutavad Heina sõnul nn kiiret ühendust, mille tarbijateks on peamiselt ettevõtetest kliendid. 'Näiteks interneti püsiühenduse pakett StarnetPro1000 allalaadimiskiirusega 1 mbit/s kuutasu on nüüdsest 850 krooni varasema 1750 krooni asemel,' märkis ta. Oluline hinnalangus on ka paketil StarnetPro100000 allalaadimiskiirusega 10 mbit/s, mis nüüd maksab 3900 krooni varasema 6750 krooniga võrreldes. Samade hindadega pakub Starman Internet oma klientidele püsiühendust ka otse fiiberoptilise kaabli kaudu.

Starman on Eesti Kaabellevi Liidu andmetel Eesti suurim kaabeltelevisioonifirma, kelle turuosa 2000. aasta seisuga oli 28%. Möödunud aasta detsembris omandas Starman 60 % uue põlvkonna telekommunikatsiooniettevõte ComTrade"i aktsiatest. Tehingu tulemusena jätkas ComTrade tegevust kaubamärgi 'Starman Internet' all ja pakub Starmani ja STV kaabellevi võrkude baasil interaktiivseid andmeside teenuseid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing