Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  BRSi juht Burkhardt keeldub konkurendi äriplaanist

  Eesti Raudtee erastanud Baltic Rail Servicese (BRS) juhatuse esimees Edward A. Burkhardt kinnitas, et erastajad pole huvitatud konkurentide äriplaanist, kirjutab Postimees.

  Burkhardt märkis, et BRSi juhatus pole mingeid otsuseid kunagi teinud, mis oleksid seotud Raudtee Erastamise Rahva ASi (RER) äriplaani omandamisega.
  ?Seda võisid teha BRSi Eesti-poolsed osanikud, kuid mitte mingil juhul BRS,? rääkis Burkhardt. ?Meil pole teiste äriplaani millekski tarvis.?
  BRSi ühe osaniku Jüri Käo kinnitusel pole BRS sõlminud RERiga ühtegi kirjalikku lepingut ega kokkulepet, mille alusel peaks BRS pärast Eesti Raudtee omandiõiguse üleminekut RERi äriplaani ära ostma või mingit valuraha maksma.
  ?Tõsi on, et me oleme kohtunud kõigiga ja arutanud igasuguseid konstruktsioone, sellest on tekkinud ka praegused spekulatsioonid,? rääkis Käo BNSile.
  Käo sõnul kulutasid nii Eesti Raudtee lõplikult erastanud BRS kui ka RER erastamisprotsessis komplitseeritud äriplaane koostades palju aega ja raha. ?Nii palju kui ma olen kuulnud, on RERil päris hea äriplaan. Jutud, mis on räägitud, on huvitavad,? märkis ta.
  Käo sõnul tundis ka RER huvi BRSi äriplaani vastu ja omavahelistel kohtumistel on juttu olnud sellest, et ühe firma erastamisvõidu korral võiks võitja kasutada mingil määral ära ka teise firma äriplaani. ?Kuid me pole sel teemal edasi läinud. Muidugi me ei välista, et kui on huvitav pakkumine, siis me sellega tutvume, kuid täna on vara öelda, kas siin on midagi või mitte,? lausus Käo.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Investeerimisplatvormi juht: rikkusest pole kasu, kui meil planeeti enam pole
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
Soomlastelt Mandatumi ostnud Invalda siseneb Eesti turule
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.