• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sigaretid tekitavad Philip Morrisele peavalu

  Kuna sigarettide tootmine tundub kõikvõimalike riiklike regulatsioonide ja kohtujuhtumite tõttu tugevat peavalu tekitav, on Philip Morris hakanud oma tegevust stabiliseerima toidukaupade ja õlu toomisega oma toodete nimistusse.
  Oluline mõju on möödunud aastal lõppenud Nabisco omandamisel, mis tõstab sel aastal Philip Morrise toiduainetetööstuse haru käivet umbes 30 võrra.
  Philip Morrist tuleb pidada kaitsvaks aktsiaks, mille liikumine ei ole tugevalt sõltuv majanduse käekäigust. Kuid tubakatööstuse pitser hoiab ettevõte tegevuse sellegipoolest keerulise. Kuigi firma püüab tubakatoodetes sisalduvate kahjulike ainete vähendamise ja noortele suunatud tubakavastase kampaaniaga kõigile vastu tulla.
  Aktsionäride seisukohalt on aga tähtis vaid see, et firma teeniks kasumit ja kasvaks. 10-list aastakasvu firmale järgmise 5 aasta jooksul ka prognoositakse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.