• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsikommentaar: ilma Hansata oleks käive alla miljoni

  Tallinna börsil sooritati täna 33 tehingut, mis andis käibeks 4,1 miljonit krooni.

  Kui Hansapanga <GR#EE.HP> aktsia 3,3 miljoni kroonist käivet mitte arvestada jääks ülejäänud väärtpaberite arvele 760 tuhat krooni. Kauplemispäevi, kus ilma Hansapangata tuleks käive alla miljoni krooni, on septembri viimastel päevadel ja oktoobris olnud päris palju.
  Ka hinnaliikumised olid suhteliselt väikesed. Äripäeva indeks langes 0,06 protsenti 545,42 punktini. Põhinimekirja suurim langeja oli Hansapanga aktsia, mis odavnes 0,74 protsenti 209,67 kroonini. Eesti Telekomi <GR#EE.ETL> aktsia hind langes 0,60 protsenti 78,39 kroonini. Telekomi aktsia käive oli 194 tuhat krooni.
  Üle 100 tuhande kroonise käibe andsid veel erastamisväärtpaber <GR#EE.EVP>, mis odavnes 0,35 protsenti 88,87 sendini ja Harju Elektri <GR#EE.HELEK> aktsia, mis kallines 4,75 protsenti 34,42 kroonini. Viimane oli ka kõige enam kallinenud väärtpaber.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Soome president kohtub reedel Putiniga
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Masina- ja metallitööstuse TOPi võitja: kogu sektor kukkus suurelt
Masina- ja metallitööstuse TOPi võitja, laevade remondi ja ümberehitusega tegeleva SRC Groupi juht Hannes Lilp ütles, et kuigi kogu sektor kukkus eelmisel aastal pandeemia tõttu suurelt, suutis ettevõte tänu pikaajalisele strateegiale häid tulemusi teha.
Masina- ja metallitööstuse TOPi võitja, laevade remondi ja ümberehitusega tegeleva SRC Groupi juht Hannes Lilp ütles, et kuigi kogu sektor kukkus eelmisel aastal pandeemia tõttu suurelt, suutis ettevõte tänu pikaajalisele strateegiale häid tulemusi teha.