• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  CV Online konkurent CV Keskus loodab teenida tänavu miljon krooni

  CV Online konkurendi CV Keskuse teenuseid kasutab umbes 500 tasulist klienti, ettevõte loodab teenida tänavu miljoni krooni kasumit.

  'CV Keskus on aastaga saanud Eesti suurimaks tööpakkumiste andmebaasiks, meil on pidevalt üleval 300-500 töökuulutust,' ütles <#OÜ CV Keskus=http://www.cvkeskus.ee> juhatuse liige Raivo Hein täna. 'Tasulisi kliente on üle 500 ettevõtte, üldse aga on meie baasi kasutanud kokku ligi 5000 firmat.'
  'CV Keskus OÜ selle aasta käibeks kujuneb umbes 2 miljonit krooni, kasumiks loodame saada sellest umbes poole,' ütles Raivo Hein. 'Järgmise aasta eeldatav käive vaid Eestis saab olema 4-5 miljonit krooni.'
  Tööotsijaid lisandub Heina sõnul igapäevaselt üle 100 inimese.
  'Täna ületasime 30 000 registreerunud tööotsija arvu,' rääkis Hein.
  'Eestis pakume CV Online"le tublit konkurentsi. Seda tõestab ka sellesügisene CV Online"i soov meid ära osta. Pakutud ostutingimused aga meile ei sobinud ja seetõttu lükkus võimalik ühinemine tulevikku,' märkis Raivo Hein.
  CV Keskus avab ka oma Läti lehekülje uuest aastast, ettevalmistused selleks on lõpusirgel, lisas ta. Järgmisel aastal aga valmivad lisaks veel Leedu lehekülg ning venekeelne leht kohalikule kasutajale.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakond kaotas pealinnas ainuvõimu
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.