• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA aktsiad langesid börside avanemise järel

  USA aktsiad alustasid nädala viimast börsipäeva kerge langusega. Investoritele mõjusid halvasti avaldatud majandusnäitajad.

  Tööpuudus kasvas oktoobris 5,7 protsendile septembri 5,6 protsendilt. Analüütikud kartsid, et tööpuudus võib kasvada 5,8 protsendile. Kuigi majandus kaotas 5000 töökohta, oli Wall Street rõõmus, kuna kardeti hullemat. Numbrid näitasid, et USA majandus on jätkuvalt kehvas seisus. Hea pool uudistest on see, et tänu kehvadele numbritele loodetakse USA keskpangalt intressikärbet majanduse turgutamiseks. Samas on murettegev see, et eraisikute sissetulek kasvas septembris 0,4 protsenti, kuid eratarbimine, mis on USA majanduse peamine mootor, langes 0,4%. Tööstusaktiivsust näitav ostujuhtide indeks kukkus oktoobris 48,5le kuu varasemalt 49,5lt.
  Kell 17.22 oli Dow Jonesi tööstuskeskmine <GR#US.^DJI> 0,8% miinuses 8329 punktil. Nasdaq <GR#US.^IXIC> ja S P 500 indeks <GR#US.^SPC> olid 0,7% miinuses, vastavalt 1320 ja 879 punktil.
  Dow komponentaktsiatest olid suurimate langejate seas HomeDepot <GR#US.HD> ja Microsoft <GR#US.MSFT>.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.