Viktoria Korpan • 8. november 2002 kell 7:44

Võrus toimub täna Ettevõtluse Aasta 2002-2003 avafoorum

Täna avab Eesti vabariigi president Arnold Rüütel Ettevõtluse Aasta 2002-2003 foorumi.

Avafoorumil teevad ettekanded Riigikogu majanduskomisjoni esimees Andres Lipstok, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ettevõtlustalituse juhataja Pirko Konsa, Eesti väike- ja keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsiooni asepresident Tiit Raag ning Krediidi ja Ekspordi Garanteerimise Sihtasutuse (KredEx), Maaelu Edendamise Sihtasutuse (MES), Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) ja Eesti Tööandjate Keskliidu esindajad.

Ettevõtluse Aasta mõte on tugevdada avaliku, era- ja kolmanda sektori koostööd väike- ja keskmise ettevõtluse arendamisel ning teadvustada, et väike- ja keskmised ettevõtted mängivad olulist rolli majanduskasvu ja tööhõive loomisel Eestis.

Ettevõtluse Aasta 2002-2003 patroon on Arnold Rüütel.

Hetkel kuum