• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lubaduse täitmisega suurendad motivatsiooni

  Küsisime, kuidas peaks käituma müügijuht olukorras, kus üks müügimees on saanud ühe suure, tavapärasest erineva müügitehingu abil kuu sissetulekuks 29 000 krooni hariliku 10 000?15 000 asemel ning omanikud ja müügidirektor ei tahaks kogu summat välja maksta (ülesande täpsemat kirjeldust vaata oktoobrikuu Juhtimises lk 21).
  Anne Oja vastust pidasid mitu kolleegiumi liiget parimaks. Pakutud lahendust nimetas Peep Vain kõige põhjalikumaks ning soovituste järgi kõige praktilisemaks. Mihkel Pärjamäele meeldisid sõnad: tunnusta ja innusta. Pärjamäe sõnul on küsimus ju selles, kuidas innustada teisi samuti suuremahulisi tehinguid tegema. Anu-Mall Naaritsale meeldis aga kõige rohkem Peeter Tepi lahendusvariant, eelkõige selle struktuursus ja mitmekülgsus. Huvitavaid mõttekäike oli kolleegiumi liikmete arvates ka teistest vastustes.
  Allpool on esitatud uus ülesanne. Sellele ootame kuni 6. detsembrini lahendusi elektronposti aadressil [email protected]
  Parima lahenduse valimisel osalevad kolleegiumi liikmed, kellele ma edastan lahendusvariandid anonüümselt. Parima lahenduse pakkuja saab endale valida Äripäeva kirjastatud raamatu. Parimad vastused avaldame järgmises Juhtimises.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.