• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Radiolinja pakettide Kolmikpoint ja Partner omavahelised kõned 1,95 kr minut

  Radiolinja pakub pakettide Kolmikpoint ja Partner omavahelisi kõnesid hinnaga 1,95 krooni minut, teatas ettevõte.

  Radiolinja Eesti võimaldab alates detsembrikuust peredele ja väikefirmadele suunatud Kolmikpoint ja Partner kõnepakettide kasutajatel võtta omavahelisi kõnesid lühinumbritega, makstes ööpäevaringselt 1,95 krooni.
  Lühinumber tuleb vastavatesse pakettidesse liitunutel või kuulujatel lisateenusena avada, misjärel saab numbrile helistades soodushinnaga rääkida.
  Senini on mobiilioperaatorid lühinumbrite kasutamist lubanud ainult keskmistele ja suurematele äriettevõtetele, Radiolinja teeb lühinumbritega valimise ja omavahelised sooduskõned uudse lahendusena võimalikuks nii peredele kui väikefirmadele.
  Ainsa perepaketina on Kolmikpoint poolteise aasta jooksul võimaldanud kuni kolmel liitujal kasutada ühist, 69 kroonist kuumakset.
  Kui arvestada eraisikutest püsiklientidele pakutavat ühiselt kogutavate boonuspunktide ja allahindluste võimalusi, on tegemist soodsaima ja mugavaima perede helistamisvõimalusega Eestis.
  Partner on väikefirmadele ja eraettevõtjatele suunatud kõnepakett, kus kuni neljale liitujale kehtivad soodsamad kõnehinnad äriajal ja ühtne kuumakse 188 krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ainult Dow Jones suutis nädalat alustada tõusuga
USA peamistest indeksitest vedas end üles poole ainult Dow, samas kui tehnoloogiasektor tiris allapoole nii Nasdaqi kui ka S&P 500 indeksit, vahendab Reuters.
USA peamistest indeksitest vedas end üles poole ainult Dow, samas kui tehnoloogiasektor tiris allapoole nii Nasdaqi kui ka S&P 500 indeksit, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: ärikinnisvara trendidest ja IT-sektori tööjõuprobleemidest
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
Sõõrumaa vaidlushimulisest Oliver Kruudast: nimetan seda sadomasoks
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.