• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PM: Res Publica kogus pärast valimisi enim toetust

  Kohalikel valimistel paremuselt teise tulemuse saanud erakond Res Publica kogus novembrikuises arvamusküsitluses parteidest enim toetust juurde.

  Res Publicat toetas 1002 inimese arvamust kajastanud uuringus 20 protsenti küsitletuist ehk viis pügalat enam kui oktoobris. 22 protsendiga oli neist eespool vaid Keskerakond, kelle toetus langes võrreldes oktoobriga nelja protsendipunkti võrra, kirjutab Postimees.
  ?Res Publica tõus on ennekõike seotud eduka esinemisega kohalikel valimistel,? ütles Emori analüütik Tõnis Saarts. ?Keskerakond ja Res Publica jätavad oma populaarsusnäitajate poolest teised kaugele seljataha.?
  Res Publica aseesimees Ken-Marti Vaher ütles, et tibusid loetakse märtsis. Ta väitis, et Res Publica saab Riigikogu valimistel Keskerakonnast rohkem hääli.
  ?Need on alles vahetulemused,? ütles ta. ?Aga oleme väga tõsiselt tööd teinud ja teeme ka edaspidi, et valija usaldust ära teenida. See töö on hakanud ka vilja kandma.?
  Keskerakonna võimupartner Reformierakond kogus värskes küsitluses 11 protsenti toetust. Küsitluse ajavahemikust jäi aga napilt välja Eestile edukas NATO tippkohtumine Prahas. Selle foonil paistsid avalikkuses silma nii Reformierakonna esimees, peaminister Siim Kallas kui ka samasse parteisse kuuluv välisminister Kristiina Ojuland.
  Valimiskünnise piiril balansseerivad Rahvaliit kogus 6 toetusprotsenti, Isamaaliit 5 ja Mõõdukad 4. Neist on ainsana võrreldes oktoobriga suurenenud toetus Rahvaliidule.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Miks kulus Enefiti IPO peale 8 miljonit eurot?
Enefit Greeni börsile tulemine läks maksma ligi 8 miljonit eurot, mis on võrreldav Tallinna Sadama 2018. aasta IPOga, millele kulutati rohkem kui 7 miljonit eurot.
Enefit Greeni börsile tulemine läks maksma ligi 8 miljonit eurot, mis on võrreldav Tallinna Sadama 2018. aasta IPOga, millele kulutati rohkem kui 7 miljonit eurot.
Bolti ja Pipedrive'i loojad investeerisid Eesti idusse, kes võistleb Amazoni ja Google'iga
Eesti idufirma Storadera on välja arendanud tehnoloogia, millega suudetakse pakkuda äriklientidele pilveruumi ligi 5 korda soodsamalt, kui seda teeb Amazon, Google ja Microsoft.
Eesti idufirma Storadera on välja arendanud tehnoloogia, millega suudetakse pakkuda äriklientidele pilveruumi ligi 5 korda soodsamalt, kui seda teeb Amazon, Google ja Microsoft.
Eesti Energia kavalus: vaidlustes sipleva Tootsi tuulepargi sisse kasvab uus tuulepark
Eesti Energia leidis viisi, kuidas Enefit Green saab ühe osaga senisest Tootsi tuulepargist osaleda taastuvenergia toetuse vähempakkumistel nii, et käib samal ajal kohut tuulepargi teisele osale suurema toetuse väljanõudmiseks.
Eesti Energia leidis viisi, kuidas Enefit Green saab ühe osaga senisest Tootsi tuulepargist osaleda taastuvenergia toetuse vähempakkumistel nii, et käib samal ajal kohut tuulepargi teisele osale suurema toetuse väljanõudmiseks.