• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Valitsus võib täna arutada sõiduauto kasutamise hüvituse tõstmist 2000 kroonini

  Valitsuse tänaõhtusel kabinetiistungil võib kõneks tulla ametisõitudeks isikliku auto kasutamise hüvituse maksuvaba määra tõstmine 2000 kroonini.

  Peaministri nõunik Daniel Vaarik sõnas, et Kaubandus-Tööstuskoda ei olnud ilmselt päris täpselt informeeritud, kas valitsus on seda juba oma kabinetiistungil arutanud. Nimelt ütles Kaubandus-Tööstuskoja osakonnajuhataja Reet Teder, et temale teadaolevalt on valitsus seda juba korra arutanud.
  Vaarik ütles, et ka tänase istungi päevakorda pole seda punkti eelnevalt lülitatud, kuid talle teadaolevalt võib rahandusminister selle just täna täiedavalt päevakorda panna.
  Daniel Vaarik lisas, et valitsusel ei ole praegu plaanis eraldi arutada õiguskantsleri seisukohta, mille kohaselt sõiduauto erisoodustuse hinna kehtestamine rahandusministri määrusega on põhiseadusvastane.
  'Tuleb enne ära oodata rahandusministeeriumi seisukoht selles küsimuses,' tõdes ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.