• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  SLÕL: Eesti ärimeestel jäid miljoniautod saamata

  Saksamaalt varastatud kallid luksusautod ei jõudnud Eestis ostjateni, sest Soome toll ja piirivalve võtsid need ära, kirjutab SL Õhtuleht.

  Kalleima neist, uhiuue hõbedase BMW Z8 sportmudeli peatas Soome toll viimasel hetkel, kui see oli juba Tallinna laeval. Iluduse hind on 201 000 eurot, tublisti üle 3 miljoni krooni. Eestis oleks uus omanik sportauto mõnevõrra odavamalt kätte saanud.
  Teine BMW Z8 oli Soome ajalehe Ilta-Sanomat andmeil samuti kaubalaeval Helsingisse jõudnud, ent võeti ära juba enne, kui see Tallinna sõitvale laevale jõudis. Seekord oli tegemist pruugitud autoga, mille hinnaks arvati vaid 67 000 eurot.
  Soome piirivalve andmeil on Saksamaalt pettusega varastatud veerandsada Z8-t. Kuus neist on kätte saadud enne, kui need Schengeni-alalt välja jõudsid.
  «Soomes ära võetud autode õiged omanikud kuulsid alles nüüd, et sõidukid on juba nende teadmata edasi müüdud,» kommenteerib Ilta-Sanomatele uurija Sami Karisalmi. Ta ei avalikusta täpsemalt, millist petuskeemi kalleid autosid Eestisse smugeldanud kurjategijad kasutasid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: tule, Karis, appi!
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
S&P 500 ja Dow Jones seadsid uued rekordid
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Tallinn saadab koolide põhiastme nädalaks koduõppele
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Euroopa Ravimiamet alustab koroonaravimi kiirendatud hindamist
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,