Peeter Raidla • 5. jaanuar 2004 kell 6:56

Pärnu PM: Pangaröövel on veel tabamata

Nädalavahetuse Pärnu Postimees kirjutas, et aasta viimasel päeval Pärnu panka röövinud mees on veel tabamata.

Kuigi politsei on viimastel päevadel kuulanud üle hulga tunnistajaid ja kontrollinud ligi kümmet inimest, kellel võiks olla seos aasta eelviimasel päeval toimunud rööviga Hansapanga Papiniidu kontoris, on kurjategija tabamata.

Pärnu politsei kriminaalosakonna ülemkomissar Andres Sinimeri sõnul oli tal reedel vestlus järjekordse mehega, keda ühe versiooni kohaselt võinuks seostada pangarööviga. Siiski selgus, et see inimene rööviga seotud pole.

?Aga töö jätkub, meil on veel kontrollimata versioone,? lausus Sinimeri.

Sinimeri märkis sedagi, et siiani pole keegi politseile teatanud, et oleks leidnud karbi, milles röövel raha pangast kaasa viis. Tegemist on musta värvi sangaga metallkarbiga, mille mõõtmed on 35x40x10 sentimeetrit.

?Tõenäoliselt vabanes kurjategija talle mittevajalikust karbist esimesel võimalusel, karbil aga võivad olla kurjategija sõrmejäljed,? selgitas Sinimeri ja palus karbi leidjat seda mitte puutuda, vaid leiust politseile teada anda.

Hetkel kuum