Ärimees, ole õnnelik

Urmas Kõiv 12. jaanuar 2004, 00:00

Eesti elukeskkond on huvitav. Üheksa kuud aastas on pime, külm, sajab vihma, tormab tuul. Harva tuleb pilve tagant välja päike. Eesti inimesed on ka huvitavad. 12 kuud aastas, 31 päeva kuus, 7 päeva nädalas, 24 tundi ööpäevas rabavad tööd teha. Lähedastega suhtlevad e-posti teel, parim sõber on internet ja tavatelefoni asemel kasutavad mobiiltelefoni. Raamatut pole aega lugeda.

Positiivseid emotsioone minnakse hankima Sharm el Sheiki või Peep Vainu saavutamiskoolitusele. Natuke aega püsib Egiptuse pruun põsel või sütelkõndimise põletushaav jalatallal. Siis emotsioon ununeb ja vaja on uut motivatsioonisüsti.

Midagi sellist, mis on alati käeulatuses ja palju ei maksa. Samas annab uusi teadmisi ja mõtteid ning elujõudu tihedas konkurentsiolukorras toimetulemiseks.

Soovitan lugeda raamatut. Tartu juhtimiskonverentsil esinenud Manfred Kets de Vriesi raamatut ?Õnne valem?. De Vries annab lihtsas keeles edasi paljude maailmas tunnustatud mõtlejate õnne-definitsioone ja selgitab nende tagamaid. Kehvades klimaatilistes tingimustes elavast eestimaalasest, kes on raamatu läbi lugenud, saab natuke rõõmsam, targem, rikkam ja konkurentsivõimelisem inimene.

PALJU ÕNNE kõigile raamatu lugejatele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:06
    Otsi:

    Ava täpsem otsing