Jääkalastuse nädalavahetus Pädastes

ÄP 20. veebruar 2004, 00:00

Pädaste mõis toob tagasi vana talvelõpu traditsiooni ? jääkalastuse. Kuninglik Jääl Pesitsejate Selts ? Eestimaa ühed kogenumad jääkalastajad ? on juhendajateks Pädaste jääkalastuse nädalavahetusel 5.?7. märtsini.

Mõisa saabumisel pakutakse tervituskokteili kaminasaalis. Seejärel toimub reedeõhtune sissejuhatus jääkalastuse saladustesse. Kala püütakse Pädaste lahel kahel päeval. Kohapeal on vajalik varustus, toolid, tekid. Laupäeval ja pühapäeval ootab pärast kalastamist ehtne Muhu saun. Peakokk valmistab aga saagist kuningliku õhtusöögi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:23

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing