AS Balteco täpsustab avaldust Rain Lõhmuse ja Hansapanga kohta

Inno Tähismaa 14. mai 2004, 16:45

AS Balteco täpsustab värskes teates avaldust oma aktsionäri Rain Lõhmuse ja Hansapanga kohta.

Järgneb AS Balteco täpsustus:

Reedel, 7. mail Äripäeva internetileheküljel avaldatud uudisartikli 'Balteco: aktsiate müügil toimus Rain Lõhmuse ja Mati Vanni kokkumäng' sisaldus arvamus, mille kohaselt on Rain Lõhmus omandanud ASi Balteco juhatuse liikmete isiklike kontode väljavõtted, kasutades selleks oma sidemeid ASis Hansapank. AS Balteco palub mitte mõista seda resoluutse faktiväitena, et ASi Balteco juhatuse liikmete Hansapanga kontosid puudutavad andmed sattusid Rain Lõhmuse kätte ASi Hansapank poolt pangasaladust sisaldavate andmete kolmandatele isikutele seadusliku aluseta avaldamise teel.

AS-i Hansapank kommentaar: AS Hansapank kinnitab veelkord, et ei ole avaldanud AS Balteco juhatuse liikmete kontoandmeid Rain Lõhmusele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing