Tallinnas märgistatud 113 kilomeetrit jalgrattateid

14. juuli 2004, 00:00

Pikimate jalgrattateedena valmisid tänavu ligi 7,4kilomeetrine lõik Järvevana teel Tartu mnt ja Pärnu mnt vahel ning ligi 9kilomeetrine lõik Paldiski maanteel Tähetorni tänavast Haabersti ringini.

Abilinnapea Jüri Ratas ütles: ?Enne jalgrattateede mahamärkimist korraldasime proovisõidu jalgratastel, kus osalesid kommanaalameti ametnikud, teede ehitamisega tegelevate firmade esindajad, liikluspolitsei ja aktiivsed jalgratta kasutajad.? Ratase sõnul on jalgrattateede rajamine ja märgistamine liiklejaile oluline.

Kommunaalameti liikluskorralduse osakonna juhataja Sulev Sannik ütles, et jalgrattateede märgistamist takistavad kehvad ilmastikutingimused. ?Teekattemärgistust saab teha ainult kuiva ilmaga ning Pärnu maanteel ja Narva maanteel ainult varahommikul ja hilisõhtul,? märkis Sannik.

Eile hommikul märkis linn jalgrattatee maha Pärnu maantee viaduktile. Olenevalt tee keerulisusest ja sõltuvalt ilmastikutingimustest jõutakse nädalas keskmiselt märgistada 10 kilomeetrit jalgrattateed.

Kokku on Tallinnas märgistatud jalgrattateid praegu 113 kilomeetrit.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing