Uno-X tanklakett laieneb Saare-ja Muhumaale

Inno Tähismaa 27. september 2004, 10:25

Septembrikuus võtab Hydro Texaco üle viis SarBens kaubamärki kandvat tanklat, laiendades oma tegevuse Lääne Eesti saartele.

Hydro Texaco Eesti AS laienemine 2004 aastal jätkub viie seni SB kaubamärki kandva bensiinijaama automaattanklateks muutmisega, teatas Hydro texaco esindaja. Oktoobrikuu jooksul viiakse tanklad vastavusse Hydro Texaco kõrgemate standarditega ning need hakkavad kandma Uno-X kaubamärki.

Hydro Texaco Eesti AS tegevjuht Andres Kivistik ütles pressiteate vahendusel, et Uno-X automaattanklate keti laienemine saartele on positiivne uudis kohalikele tarbijatele, kes seni on pidanud automaattanklate puudumise tõttu kütuste eest kõrgemat hinda maksma.

?Hydro Texaco areng on olnud kiire ja meie plaanid tulevikuks on sama ambitsioonikad kui seni. Laienemisega saartele muutub Uno-X tanklakett parima üleriigilise katvusega kütusemüügivõrguks, meie tanklad asuvad 11 maakonnakeskuses,? märkis Kivistik.

Hydro Texaco on avanud 8 aasta jooksul 24 tanklat, lähema 3 aasta jooksul on plaanis turuosa kasvatada. Viie tankla ülevõtmine on Kivistiku sõnul vaid osa 2004. aasta laienemisstrateegiast. Valminud on tankla Pärnus Härma Kaubanduskeskuse kõrval ning plaanis on sellel aastal avada veel üks Uno-X automaat Tartus.

Hydro Texaco Eesti AS on asutatud 1996. aastal. Kuni käesoleva ajani omas Hydro Texaco Eesti AS 24 Uno-X automaattanklat.

Hydro Texaco Eesti AS kuulub 100% Hydro Texaco AS-ile asukohaga Taanis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing