Ekspordiplaani programm välistab põllumajandussektori toetamise

ÄP 19. november 2004, 00:00

Ekspordiplaani programmi ei saa kasutada põllumajandussektor ? põllumajandustoote definitsioon on sama, mis nõustamistoetuses, paljud tingimused samad, mis koolitus- ja nõustamistoetuse puhulgi.

Ekspordiplaani koostamist toetatakse kuni 75 000 krooniga, omafinantseering peab olema vähemalt 50%. Ekspordiplaani elluviimist toetatakse maksimaalselt ühe miljon krooni ulatuses, millest vähemalt 50% on omafinantseering. Projekti kuludesse võib arvata konsultandi teenustasu, välismessidel osalemise kulu, välisturu-uuringud, sihtturu turundusüritused, reklaami, struktuuritoetuse sümboolikaga seotud kulud. Nii nõustamisprogrammi kui ka ekspordiplaani programmi raames toetust taotledes tuleb jälgida, kui palju on taotleja saanud vähese tähtsusega abi viimase kolme aasta jooksul ? see ei tohi ületada 100 000 eurot. Toetuse taotlemisel ei tohi taotleja ekspordikäive ületada 150 miljonit krooni, kuid ettevõte peab olema tegutsenud vähemalt aasta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing