• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nutritec palkas Neeme Jõgi Rapla tööstuse juhiks

  ?Sõidan praegu Tartusse, annan seal Estiko-Plastari asjad üle, peame väikese peo ja homme tulen liinibussiga Tallinna tagasi,? ütles Jõgi eile. Ta lisas, et otsus Estiko-Plastari juhataja koht maha panna pole seotud Nutritec Groupi pakkumisega. ?Nutritec otsis mu juba ammu üles, lihtsalt nüüd, kui sai teatavaks, et tulen Estikost ära, uuendasid nad pakkumist ja võtsin selle vastu,? rääkis Jõgi, kes enne Estikot juhtis Tallinna Piimatööstust. ?Põhimõtteliselt on minu ülesanne need ettevõtted korda teha ja korralikult tööle panna.?
  Jõgi sõnul tulevad Estmilk Productioni Rapla tehases (endine Rapla Dairy ? toim.) suured ümberkorraldused ? tehases hakatakse tootma lastetoitusid ning toiduainetööstus muutub rohkem farmaatsiatehase sarnaseks. ?Juurutatakse uus tehnoloogia, uus oskusteave,? rääkis Jõgi. ?Teiste piimatööstustega hakkame konkureerima tooraineturul, mitte aga siseturu toodetega.?
  Jõgi sõnul peaks Rapla tehases lastetoitude tootmine algama järgmisel aastal. Varem on Nutritec Group välja öelnud, et plaanib järgmisel aastal Estmilk Productioni käibe kasvatada 600 miljoni kroonini ning ettevõttesse investeerida ca 100 miljonit krooni. Estmilki tänavune käive tuleb umbes 300 miljonit krooni.
  Piimatöötlemisega tegelev Estmilk Production asutati 2003. aasta veebruaris, et toota piimatooteid pankrotti läinud Rapla Dairy tehases. Töövõtulepingu Rapla Dairyga sõlmis Estmilk Production 2003. aasta kevadel.
  Tänavu kevadel ostis piimatööstuse tervikvara pankrotipesast 70 miljoni krooniga välja Hansa Liising, kelle nõusolekul jätkas tööstuses tootmist Estmilk Production.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.