EPL: Norra ja Eesti firmad tülis veoki pärast

30. november 2004, 08:07

Norras on tekkinud tüli autoremondifirma ja Eesti transpordifirma vahel.

Esimene nõuab raha kraavi sõitnud treileri väljatirimise eest, teine süüdistab aga norralasi autoärandamises, kirjutab Eesti Päevaleht.

Remondifirma nõuab eestlastelt ligi veerand miljonit Eesti krooni tasumata parandustööde eest. Eesti firma aga keeldub maksmast, nõudes hoopis konfiskeeritud treileri eest ligi 1,5 miljonit Eesti krooni.

2. oktoobril sõitis Eestist pärit furgoonauto Norras Eidi lähistel maanteelt välja, sulgedes liikluse. Politsei kohale kutsutud veofirma Jans Bilbergingi masina abil sikutati purunenud veok koos furgooniga kraavist välja ja veeti remonditöökotta, teatas ringhäälingukompanii NRK.

Töökoda alustas treileri remonti, kuid järgmisel hommikul oli see ära viidud. Selgus, et Eesti firma oli saatnud kohale oma kraana, mis katkise treileri ära viis. Remondifirma kutsus aga politsei, kes veoki arestis.

7. detsembriks peab Nordfjordi ringkonnakohus otsustama, kas veok tuleb jätta aresti alla.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing