Tõnu Tramm • 20. september 2005 kell 22:00

Frankfurdi autonäitus emotsionaalselt nauditav

Tänavusel Frankfurdi näitusel oli lisaks erinevatele emotsioonidele tunda ka kerget pinget, mille tekitas Hiina autotootjate saabumine Euroopa niigi pingelisele autoturule. Mõni mudel oli alles üsna algeline ja ei erinenud palju näiteks Vene autotoodangust, mis oli samuti esindatud. Kuid oli ka selliseid, millest ei oskaks ealeski arvata, et tegemist on Hiina päritolu autoga.

Kuid oli ka pettumusi. Mõni praegusel turul eduka disainiga suurepäraselt läbi löönud mudel oli muutunud mitte atraktiivsemaks, vaid vastupidiselt ? hoopis igavamaks. Kahju!

Loomulikult on ilu vaataja silmades ning disain paljuski kinni igaühe enda maitses, kuid elamusi sai igatahes seinast-seina. Ja vaatamata meeletult suurest territooriumist tulenevatele villidele varvastel, tasub seda näitust oma silmaga kaeda. Näitus kestab selle nädala lõpuni.

Hetkel kuum