• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Frankfurdi autonäitus emotsionaalselt nauditav

  Tänavusel Frankfurdi näitusel oli lisaks erinevatele emotsioonidele tunda ka kerget pinget, mille tekitas Hiina autotootjate saabumine Euroopa niigi pingelisele autoturule. Mõni mudel oli alles üsna algeline ja ei erinenud palju näiteks Vene autotoodangust, mis oli samuti esindatud. Kuid oli ka selliseid, millest ei oskaks ealeski arvata, et tegemist on Hiina päritolu autoga.
  Kuid oli ka pettumusi. Mõni praegusel turul eduka disainiga suurepäraselt läbi löönud mudel oli muutunud mitte atraktiivsemaks, vaid vastupidiselt ? hoopis igavamaks. Kahju!
  Loomulikult on ilu vaataja silmades ning disain paljuski kinni igaühe enda maitses, kuid elamusi sai igatahes seinast-seina. Ja vaatamata meeletult suurest territooriumist tulenevatele villidele varvastel, tasub seda näitust oma silmaga kaeda. Näitus kestab selle nädala lõpuni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Kinnisvaraarendaja: oleks tore, kui palgad kasvaksid veelgi kiiremini
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.